Προϊόντα

WEBSHOP

Εύρεση προιόντων

Καλάθι Αγορών

Το Καλάθι σας είναι άδειο.

Οροι χρήσης του site

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Ο διαδικτυακός αυτός τόπος (http://www.sanitaryworld.gr) υπόκειται στους παρακάτω όρους, τους οποίους ο επισκέπτης/χρήστης οφείλει να διαβάσει προσεκτικά. Σε περίπτωση που δεν συμφωνεί με κάποιον από τους πιο κάτω όρους, δεν θα πρέπει να χρησιμοποιήσει το διαδικτυακό αυτό τόπο.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ
Ο διαδικτυακός μας τόπος είναι έτσι σχεδιασμένος ώστε οι χρήστες να μην χρειάζεται να αποκαλύπτουν τα στοιχεία τους παρά μόνο εάν αυτοί το επιθυμούν.  Προσωπικά στοιχεία ζητούνται μόνο στην περίπτωση που ο χρήστης θελήσει να: 1. παραγγείλει προϊόν (τα)  2. να γραφτεί στο newsletter της εταιρίας μας 3. να δημιουργήσει λογαριασμό.
Προσωπικά Δεδομένα
Τηρούμε τις υποχρεώσεις που απορρέουν από τον Ν. 2472/1997 για την προστασία του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.
Τα προσωπικά δεδομένα που λαμβάνουμε  και επεξεργαζόμαστε στo πλαίσιo της δραστηριότητάς μας, είναι απόρρητα και δεν ανακοινώνονται σε τρίτους, εκτός εάν υπάρχει τέτοια υποχρέωση ή δικαίωμα από το Νόμο ή δικαστική απόφαση. Για τυχόν άσκηση δικαιωμάτων σας που απορρέουν από τον Ν. 2472/1997 μπορείτε να επικοινωνείτε στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. .
Το Sanitary World συγκεντρώνει τυχόν προσωπικά αναγνωρίσιμες πληροφορίες σχετικά με εσάς (π.χ., το όνομα, τη διεύθυνση, τον αριθμό τηλεφώνου ή τη διεύθυνση του e-mail σας ή των αποστολών που κάνετε - «προσωπικά δεδομένα» - μέσω των Ιστοσελίδων του www.sanitaryworld.gr ), μόνο αν μας τις παρέχετε οικειοθελώς. Αν δεν επιθυμείτε τη συγκέντρωση των προσωπικών δεδομένων σας, παρακαλείσθε μην μας τα υποβάλλετε.
Ωστόσο, εφόσον μας παράσχετε προσωπικά δεδομένα, ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε αυτές τις πληροφορίες, εκτός αν άλλως ορίζεται, με τον ακόλουθο τρόπο:
να αποθηκεύσουμε και να επεξεργαστούμε αυτές τις πληροφορίες για να καταλάβουμε καλύτερα τις ανάγκες σας και τον τρόπο με τον οποίο μπορούμε να βελτιώσουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας ή την αποστολή ενημερωτικών emails.

ΛΗΨΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
Παρέχεται η άδεια λήψης δεδομένων του δικτυακού τόπου μέσω δικτύου (downloading) με υλικό από το www.sanitaryworld.gr  σε άλλο χρήστη και εκτύπωσης του υλικού το οποίο περιλαμβάνεται στον δικτυακό τόπο, αποκλειστικά και μόνο για προσωπική χρήση των χρηστών, υπό την απαράβατη προϋπόθεση ότι δεν θίγονται δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας και ότι δεν τροποποιούνται, αλλοιώνονται ή διαγράφονται εμπορικά σήματα, της εταιρίας ή οιοδήποτε τρίτου, φυσικού ή νομικού, προσώπου.

 

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ
Το  www.sanitaryworld.gr δεσμεύεται όσον αφορά στην εξασφάλιση της ασφάλειας και της ακεραιότητας των δεδομένων που συλλέγει σχετικά με τους χρήστες της ιστοσελίδας του. Έχει υιοθετήσει διαδικασίες, οι οποίες προφυλάσσουν τα προσωπικά δεδομένα που οι χρήστες προσκομίζουν στην ιστοσελίδα του με αποτέλεσμα να προστατεύονται τα δεδομένα των χρηστών από οποιαδήποτε μη επιτρεπόμενη πρόσβαση ή αποκάλυψη, απώλεια ή κακή χρήση, και αλλαγή ή καταστροφή.

ΜΕΤΑΒΟΛΕΣ

Το www.sanitaryworld.gr διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει ή να τροποποιεί τους εφαρμοστέους όρους και προϋποθέσεις για τη χρήση της ιστοσελίδας σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή. Τέτοιες αλλαγές, τροποποιήσεις, προσθήκες ή διαγραφές στους όρους και τις προϋποθέσεις της χρήσης θα τίθενται σε ισχύ άμεσα από την γνωστοποίησή τους, η οποία μπορεί να δοθεί με κάθε μέσο συμπεριλαμβανομένης, αλλά όχι περιοριστικά, της θέσης καινούργιων όρων και προϋποθέσεων στην ιστοσελίδα.

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ
Οι παραγγελίες γίνονται μέσω φόρμας του site.


ΤΙΜΕΣ
Οι τιμές που αναγράφονται στο www.sanitaryworld.gr είναι τιμές προϊόντων και περιλαμβάνουν ΦΠΑ. Δεν περιλαμβάνονται τα έξοδα μεταφοράς.


ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
Για οποιαδήποτε επιστροφή προϊόντος (ελαττωματικού ή μη) θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την εταιρία.


ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ
Όλα τα προϊόντα που διατείθονται στο www.sanitaryworld.gr  καλύπτονται από εγγύηση η οποία ποικίλει ανάλογα με το είδος.


ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
Λόγω της ανομοιομορφίας των υλικών και των συσκευασιών είναι αδύνατη η τυποποίηση του τρόπου αποστολής των εμπορευμάτων. Η εταιρία ανάλογα με την παραγγελία θα κρίνει την ποιο συμφέρουσα αποστολή για τον αγοραστή. Οι αποστολές θα γίνονται (μετά από ενημέρωση και αποδοχή του κόστους από τον αγοραστή) με τους παρακάτω τρόπους:
1. Με εταιρία ταχυμεταφορών. Για αποστολή δεμάτων μέχρι 5 κιλά και σχετικά μικρού όγκου.
2. Με μεταφορική εταιρία. Σε πολλές περιπτώσεις (λόγω μεγάλου όγκου, δυσπρόσιτης περιοχής, μεγάλου κόστους άλλης μεταφοράς), η αποστολή δεμάτων με μεταφορική εταιρία είναι η ποιο συμφέρουσα. Η εταιρία μας θα ενημερώσει για το κόστος μεταφοράς, το οποίο - αφού γίνει αποδεκτό από τον αγοραστή - θα συμπεριληφθεί στο τιμολόγιο πώλησης. Στην περίπτωση αυτή ο αγοραστής θα παραλάβει τα εμπορεύματά του από το τοπικό πρακτορείο μεταφορών.
3. Με ίδια μέσα. Η εταιρία έχει το δικαίωμα να διανέμει εμπορεύματα εντός του λεκανοπεδίου Αττικής, με ίδια μέσα, με μικρή επιβάρυνση. Η εταιρία θα ενημερώσει προκαταβολικά για τη δυνατότητα αυτού του τρόπου παράδοσης εμπορευμάτων.


ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
Η πληρωμή γίνεται με 2 τρόπους:
1. Με αντικαταβολή (σε περίπτωση αποστολής με εταιρία ταχυμεταφορών)
2. Με κατάθεση σε λογαριασμό όψεως της εταιρίας (σε περίπτωση άλλου τρόπου μεταφοράς).
Λογαριασμός Όψεως Τράπεζας Πειραιώς: 5046000571219 IBAN: GR8801720460005046000571219
Λογαριασμός Όψεως Τράπεζας ALPHA: 347.00.200.200.5666 IBAN: GR3001403470347002002005666
Λογαριασμός Όψεως Τράπεζας ΕΘΝΙΚΗ: 53800204785 IBAN: GR5301105380000053800204785