Προϊόντα

WEBSHOP

Εύρεση προιόντων

Καλάθι Αγορών

Το Καλάθι σας είναι άδειο.

Ιστορικό
1959 Η δραστηριότητα της εταιρίας ξεκινά στην Αθήνα, με την κατασκευή των καζανακίων υψηλής πιέσεως για WC μάρκας ALFA®. Παράλληλα με την κατασκευαστική της ιδιότητα εμπορεύεται επώνυμα υδραυλικά είδη και είδη υγιεινής της τοπικής και ξένης αγοράς.
1975 Μεταφέρεται στις νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις σε χώρο 1.200m² στην Αθήνα.M
1979 Πραγματοποιεί τις πρώτες εισαγωγές σε υδραυλικά είδη και είδη υγιεινής, από οίκους του εξωτερικού με σκοπό να ενισχύσει την εμπορική της δραστηριότητα, διατηρώντας πάντα σε ηγετική θέση τον κατασκευαστικό της τομέα.
1981 Ανάπτυξη του δικτύου πωλήσεων και στη Βόρειο Ελλάδα, με νέο κέντρο διανομής στη Θεσσαλονίκη.
1988-1989 Κατασκευάζει δύο νέα κτήρια για να στεγάσει τις δραστηριότητες της, διαθέτοντας πλέον περισσότερα από 5.000m² στεγασμένους ιδιόκτητους χώρους. Την ίδια περίοδο η εταιρία αλλάζει νομικό χαρακτήρα και γίνεται ανώνυμη.
1994 Αντιπροσώπευση της Ισπανικής εταιρίας Filtube, λανσάροντας - για πρώτη φορά στην Ελλάδα - ένα σύστημα σωλήνων για ύδρευση και θέρμανση από ανοξείδωτο ατσάλι.
2009 ...Σήμερα, με τον συνεχή εμπλουτισμό των ειδών και συνεργασιών με αναγνωρισμένους οίκους του εξωτερικού, κύρια δραστηριότητά της παραμένει η εισαγωγή και εμπορία υδραυλικών ειδών και ειδών υγιεινής εκπροσωπώντας περισσότερους από 40 οίκους.